Jaluzele si sisteme de umbrire

Acasă » Produsele Lupo Solution – calitate italiană

Produsele Lupo Solution – calitate italiană

Reclame

„Form follows function” (Louis Sullivan)

Complexitatea clădirilor din ziua de azi aduce în prim plan aspecte cum ar fi cea a sistemelor structurale, a serviciilor şi tehnologiilor aferente – arhitectura devenind mai mult ca oricând multi-disciplinară, fiind nevoie de o echipă de profesionişti din diverse domenii pentru realizarea unui proiect.
Atenţia sporită pentru protejarea mediului presupune şi reducerea costurilor de climatizare, optimizarea consumului de apă, electricitate şi încălzire. Sistemele de protecţie solară (umbrire) şi automatizare au un rol important în atingerea acestui scop, prin utilizarea lor eficientă.
Noi încercăm să oferim produse care combină funcţionalitatea, esteticul şi durabilitatea, trei calităţi esenţiale pentru respectarea principiilor de bază la realizarea unei construcţii, precum şi consultanţă pentru găsirea soluţiei optime, încă din faza de proiect – eliminând astfel dificultăţile care apar în cazul în care lucrarea este deja finalizată.

Jaluzele interioare:

Jaluzele verticale

vertical-blind

Jaluzelele verticale sunt unele din cele mai uzuale jaluzele folosite in birouri, dar si acasa, unde se doreste acoperirea unei suprafete mai mari de sticla sau perete. Rotirea lamelelor permite controlul cantitatii de lumina care poate intra, dar ofera si protectie impotriva privirilor indiscrete. Este posibila si utilizarea lor in spatii atipice, folosindu-se varianta inclinata, sau cea curbata, pe arc de cerc sau bolta.

Firma Lupo are o experiență de peste 30 de ani în realizare componentelor pentru jaluzele verticale – toate sistemele de jaluzele verticale fiind produse în Italia.

Rulouri de interior din panza sau screen

roleta-lupo
Rulourile textile de interior sunt foarte des folosite la amenajarea interioarelor moderne, dar si a spatiilor de birou, avand avantajul de a ocupa un spatiu redus fata de jaluzelele verticale. Exista o diversitate mare de materiale textile folosite, dar si materiale tehnice cu caracteristici ignifuge, care corespund normelor PSI. Modelele cu caseta mini si ghidaje laterale, care se monteaza direct pe geam, in combinatie cu materialele tip black-out asigura o obturare completa a luminii de afara, fiind des folosite la dormitoare sau sali de conferinte unde se tin proiectii si prezentari media.

Romanshade & Panel

roman-blind
Romanshade-urile si panelurile reprezinta gama de design a sistemelor de umbrire, fiind indragite de designeri datorita multitudinii de materiale textile care pot fi folosite si a posibilitatii diverse de manevrabilitate. Panelurile pot acoperi suprafete destul de mari, de aceea se preteaza la lobby-urile hotelurilor, baruri, showroom-uri, dar si la vile si case cu pereti de sticla care dau spre curtea interioara.

Șine de perdele manuale si motorizate

perdea-austriaca
Șinele de perdele realizate de noi sunt de o calitate si fiabilitate remarcabila. Sistemul poate fi realizat ata manual, cat si motorizat, cu lungimi ale sinei de pana la 12 m, si posibilitate de incarcare cu draperie de pana la 20kg. Sinele se pot realiza si in varianta curbata, atat cele actionate manual, cat si cele motorizate.

Jaluzele exterioare:

 

 

Skylight – sisteme tensionate înclinate, verticale și orizontale

Skylight-urile sunt sisteme tensionate care se pretează atât pentru exterior cât și pentru interior, pentru acoperirea suprafețelor mari de sticlă, pe plan orizontal, vertical sau înclinat. Ele pot să protejeze de soare grădinile de iarnă sau terasele, asigurând comfortul necesar pe timpul verii, dar și în cazul zilelor însorite de vară. Se folosesc mai ales materiale sintetice tip screen (plasă), care permit o oarecare vizibilitate și în exterior.

Sistemul este unul tensionat prin cabluri, de aceea trebuie să existe puncte laterale de prindere la capătul în care se deschide.

Există mai multe sisteme de acest gen, cu manevrare manuală cu manivelă, dar majoritatea sunt motorizate, mai ales în cazul celor situate deasupra suprafeței de sticlă.

Dimensiunile maxime pot ajunge până la 4 metri lățime și 6 metri deschidere.

skylight-lupo

Toate componentele acestor produse se fabrică în Italia, la sediul firmei Lupo Solution Srl (Sordio (Lodi), Via I Maggio 5).

Informații pentru firme: i.seres@luposolution.com, http://www.luposolution.com

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: