Jaluzele si sisteme de umbrire

Prima pagină » Produse & servicii

Produse & servicii

„Form follows function” (Louis Sullivan)

Complexitatea clădirilor din ziua de azi aduce în prim plan aspecte cum ar fi cea a sistemelor structurale, a serviciilor şi tehnologiilor aferente – arhitectura devenind mai mult ca oricând multi-disciplinară, fiind nevoie de o echipă de profesionişti din diverse domenii pentru realizarea unui proiect.
Atenţia sporită pentru protejarea mediului presupune şi reducerea costurilor de climatizare, optimizarea consumului de apă, electricitate şi încălzire. Sistemele de protecţie solară (umbrire) şi automatizare au un rol important în atingerea acestui scop, prin utilizarea lor eficientă.
Noi încercăm să oferim produse care combină funcţionalitatea, esteticul şi durabilitatea, trei calităţi esenţiale pentru respectarea principiilor de bază la realizarea unei construcţii, precum şi consultanţă pentru găsirea soluţiei optime, încă din faza de proiect – eliminând astfel dificultăţile care apar în cazul în care lucrarea este deja finalizată.

Jaluzele interioare:

Jaluzele verticale

vertical-blind

Jaluzelele verticale sunt unele din cele mai uzuale jaluzele folosite in birouri, dar si acasa, unde se doreste acoperirea unei suprafete mai mari de sticla sau perete. Rotirea lamelelor permite controlul cantitatii de lumina care poate intra, dar ofera si protectie impotriva privirilor indiscrete. Este posibila si utilizarea lor in spatii atipice, folosindu-se varianta inclinata, sau cea curbata, pe arc de cerc sau bolta. Exista o gama variata de materiale textile si culori, materiale ignifuge sau tip black-out.

Rulouri de interior din panza sau screen

roleta-lupo
Rulourile textile de interior sunt foarte des folosite la amenajarea interioarelor moderne, dar si a spatiilor de birou, avand avantajul de a ocupa un spatiu redus fata de jaluzelele verticale. Exista o diversitate mare de materiale textile folosite, dar si materiale tehnice cu caracteristici ignifuge, care corespund normelor PSI. Modelele cu caseta mini si ghidaje laterale, care se monteaza direct pe geam, in combinatie cu materialele tip black-out asigura o obturare completa a luminii de afara, fiind des folosite la dormitoare sau sali de conferinte unde tin proiectii si prezentari media.

Romanshade & Panel

roman-blind
Romanshade-urile si panelurile reprezinta gama de design a sistemelor de umbrire, fiind indragite de designeri datorita multitudinii de materiale textile care pot fi folosite si a posibilitatii diverse de manevrabilitate. Panelurile pot acoperi suprafete destul de mari, de aceea se preteaza la lobby-urile hotelurilor, baruri, showroom-uri, dar si la vile si case cu pereti de sticla care dau spre curtea interioara.

Sine de perdele manuale si motorizate

perdea-austriaca
Sinele de perdele realizate de noi sunt de o calitate si fiabilitate remarcabila. Sistemul poate fi realizat ata manual, cat si motorizat, cu lungimi ale sinei de pana la 12 m, si posibilitate de incarcare cu draperie de pana la 20kg. Sinele se pot realiza si in varianta curbata, atat cele actionate manual, cat si cele motorizate.

Jaluzele exterioare:

Rulouri PVC si aluminiu

rulou-exterior
Rulourile exterioare, fie ele din PVC sau din aluminiu, ofera un plus de comfort. Scopul principal al acestora este bineinteles de a asigura blocarea patrunderii luminii, dar ele protejeaza si termic, sau in cazul celor din aluminiu pot avea si rol de protectie impotriva spargerilor, daca au montate sisteme de blocaj la ridicarea cortinei de lamele. Exista mai multe variante: aplicate sau suprapuse, in functie de posibilitatea de montaj. Cele suprapuse se preteaza daca se monteaza din faza de constructie a cladirii, iar cele aplicate pot fi montate la cladiri deja existente.
Exista si posibilitatea integrarii plasei de insecte in cutia de rulou, precum si a motorizarii rulourilor.

Jaluzele orizontale de aluminiu

jalext2
Jaluzelele exterioare sunt varianta masivă pentru uz extern a jaluzelelor orizontale binecunoscute, dar cu calităţi net superioare de durabilitate, adaptate condiţiilor specifice. Ele sunt o alternativă modernă la rulourile de aluminiu, combinând avantajele jaluzelelor orizontale (posibilitatea reglării luminozităţii, prin înclinarea lamelelor, fără a fi necesară ridicarea totală) cu cea de protecţie a rulourilor, fiind folosite frecvent la clădiri de birouri moderne, hale, showroomuri, dar şi la case şi vile cu o arhitectură modernă. Manevrarea motorizată, cu acţionare cu telecomandă sau comutator Somfy, este opţională.

Copertine

skylight-lupo

Plase de tantari

DEKORA2 035

DEKORA2 035

Usi pliante PVC

Servicii: masuratori si montaj, consiliere in alegerea produsului si a materialului

%d blogeri au apreciat asta: