Jaluzele si sisteme de umbrire

Prima pagină » Storytelling

Storytelling

Eram copil inca, cam pe la 8-9 ani, cand am inceput sa lucrez pentru prima data in atelierul tatalui meu. Nu am sa uit niciodata mirosul rumegusului de lemn, al cleiului sau vopselei. Tata facea rolete de lemn prin anii ’80, inainte de care lucrase in atelierul bunicului, care fusese tamplar, si facea geamuri si usi de lemn. Roletele de lemn erau atunci inca poate singurele care se foloseau pentru acoperirea geamurilor, ca sa poti face intuneric, sa te protejezi de razele dogoritoare ale soarelui, sau de frigul naprasnic al iernilor de demult. Nici de atunci nu am intalnit printre jaluzelele si roletele moderne ceva care sa poata reda atmosfera si sentimentul placut de a sta in camera intr-o zi de vara cu roletele lasate cu intredeschideri, sau cu bratele impinse afara, ca sa intre si un pic de lumina.
Nici eu nu stiu cum, dar in 2001 am inceput sa lucrez pentru o firma din Timisoara, una din cele mai mari din tara, care producea si ea sisteme de umbrire de toate felurile. Am fost director de marketing, logistica si de vanzari – toate deodata, ca asa se facea la noi 🙂 Si atunci am rememorat episoadele din copilarie, cand am reintalnit roletele, de aceasta data de plastic sau aluminiu.
Doi ani mai tarziu, in 2003, am plecat si am intemeiat propria mea firma, Lux Media. Si am inceput sa produc si eu la randul meu jaluzele, continuand traditia familiei mele. De atunci, am trecut prin perioade mai bune si mai rele, am vandut jaluzele prin toata tara, dar si in Olanda, Republica Moldova, Ungaria. Am cunoscut foarte multi oameni din acest domeniu, dintre care majoritatea mi-au devenit si prieteni, si desi poate nu mai avem relatii de afaceri, ne auzim oricand cu bucurie.
Intotdeauna am incercat sa consiliez clientii mei, ca sa poate alege cel mai potrivit produs. Nu am vrut sa le vand ceva, am vrut sa ii ajut, atunci cand aveau nevoie de ceva. Poate de aceea nici nu sunt milionar 😀 dar macar dorm bine.
fatherme
Visul meu este sa refac traditia tatalui meu si sa produc din nou rolete de lemn. Sa simt mirosul de rumegus proaspat, al sipcilor de lemn baituite, sa aud zgomotul cortinei de lemn care aluneca in jos, sa vad lumina care intrepatrunde printre crapaturile roletei…

%d blogeri au apreciat asta: